пʼятниця, 22 грудня 2023 р.

Програми з корекційно-розвиткової роботи «Лікувальна фізкультура»

 

Програми корекційних занять з ЛФК  для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату:

https://imzo.gov.ua/osvita/zagalno-serednya-osvita/korektsiyni-programi/korektsiyno-rozvitkovi-zanyattya-dlya-ditey-z-porushennyami-oporno-ruhovogo-apparatu/

 

«Лікувальна фізкультура». Програма з корекційно-розвиткової роботи  для підготовчих, 1-4 класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей із порушеннями опорно-рухового апарату. Остапенко Т. В., Авраменко Л. Ю., Свистун Г. М.

https://drive.google.com/file/d/0B3m2TqBM0APKMkhEdnlnRHBudTQ/view

 

Програма з корекційно-розвиткової роботи «Лікувальна фізична культура для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату» для 1-4 класів спеціальних закладів загальної середньої освіти для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату

(автори: Остапенко Т.В., Авраменко Л.Ю., Свистун Г.М.).

https://docs.google.com/document/d/1UpxA-JlyMF9vrflqfsPa36XjUixaH2BE_i0Ws1Pc7pg/edit

 

Програма з корекційно-розвиткової роботи «Програма корекційних занять з ЛФК для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату» для 5-10 класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату (Остапенко Т. В., Авраменко Ю. В., Свистун Г. М.).

https://drive.google.com/file/d/0B3m2TqBM0APKQmFyLWJZMHBodnM/view

 

Програми з корекційно-розвиткової роботи «Лікувальна фізкультура» для дітей з порушеннями зору:

«Лікувальна фізична культура». Програма з корекційно-розвиткової роботи для підготовчого, 1-4 класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для сліпих дітей та дітей зі зниженим зором. Шеремет Б. Г.

https://drive.google.com/file/d/0B3m2TqBM0APKUHN5X2M1Zk5Ud1E/view

 

Програма з корекційно-розвиткової роботи «Лікувальна фізична культура (Ритміка)» для 5-6 класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для сліпих дітей та дітей зі зниженим зором (Шеремет Б. Г., Начинова О. В., Дашковська А. В., Міхєєва Н. І.).

https://drive.google.com/file/d/0B3m2TqBM0APKNWdXaVdjbzFMV00/view

 

Програма з корекційно-розвиткової роботи «Просторове орієнтування» для 1-4 класів спеціальних закладів загальної середньої освіти для дітей з порушеннями зору (для сліпих дітей) (автор: Кондратенко С.В.).

https://drive.google.com/file/d/16Y4o47AJUv105rbqiCD2pPe0YAQi4bK2/view

 

Програми з корекційно-розвиткової роботи «Лікувальна фізкультура» для дітей з порушеннями слуху:

Програма з корекційно-розвиткової роботи «Лікувальна фізична культура» для підготовчих, 1-4 класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей зі зниженим слухом (Форостян О. І., Шеремет Б. Г., Лещій Н. П., Малій В. М.).

 

Програма з корекційно-розвиткової роботи «Лікувальна фізична культура» для підготовчих, 1-4 класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для глухих дітей (Форостян О. І., Шеремет Б. Г., Лещій Н. П., Малій В. М.).

https://drive.google.com/file/d/0B3m2TqBM0APKMWlQRTNMbVVwLTg/view

 

Програма з корекційно-розвиткової роботи «Лікувальна фізична культура» для 5-10 класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для дітей зі зниженим слухом (Форостян О. І., Шеремет Б. Г., Лещій Н. П., Малій В. М.).

https://drive.google.com/file/d/0B3m2TqBM0APKaHdVQmVheGVLR1U/view

 

Програма з корекційно-розвиткової роботи «Лікувальна фізична культура» для 5-10 класів спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів для глухих дітей (Форостян О. І., Шеремет Б. Г., Лещій Н. П., Малій В. М.).

https://drive.google.com/file/d/0B3m2TqBM0APKYXZrcl94dTJkenc/view

 

Програми з корекційно-розвиткової роботи «Лікувальна фізкультура» для дітей з тяжкими порушеннями мовлення:

Програма з лікувальної фізичної культури для спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів для дітей з тяжкими порушеннями мовлення (підготовчий, 1-6 класи)

https://drive.google.com/file/d/0B3m2TqBM0APKX2Nub2FfVjF0VUE/view

 

Програма з лікувальної фізичної культури для спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів для дітей з тяжкими порушеннями мовлення ( 7-10 класи )

https://drive.google.com/file/d/0B3m2TqBM0APKb2h0SHZTR0xXTDA/view

Немає коментарів:

Дописати коментар